5/16/2014

Seitseminen


Trobäkkiä tänään, kun oltiin viikko sitten seitsemisen luontoreissulla koulun kanssa. Huima reissu oli ja kivaa, vaikka pari sanakoetta jäikin rästiin ja olikin murheita aluksi. Mutta meillä oli kivaa ja naurettua tuli taas parhaitten ihmisten kanssa. Tuli lukittua ihmisiä navettoihin ja nähtyä sammakkoja. Sää olisi voinnut olla aurinkoisempi.  Kiva tapa alottaa perjantai. Suosittelen käykää tekin vaikka kuulostaakin tylsältä joku metsä, mutta kun sinne pääsee niin maisemat on niin hienot, että saattaa jäädä melkein ihailee. Lisäksi mulle tosi virkee olo siellä. Stressikin unohtu siellä ulkoilessa.







Mun hyvä ystävä Leena. Leena on tosiaan s2 opiskelija ja tämä retki oli juuri s2 varten ja me muut oltiinki sitten sosiaalisina kavereina mukana yhdistämässä yhteishenkee. Äikän opettaja totesi tänään, että: "Arvakkaa mistä teidät tunnistaa halulaisiksi?" (Halu= hatanpään lukio) Me: " Noh?" opettaja: "Te olette kaikki niin iloisia ja sosiaalisia kaikki omallatavallaan ja avoimimpia ihmisiä joita tunnen!" Sano vielä perään, että teidän kanssa on sen takia niin mukava työskennellä.





Hieno tarina seitsemisen synnystä oli myös ja jotenkin tosi hienoo, että ihmiset jaksaa tuollakin olla töissä perämettässä. Ehkä jotkut siitäkin tykkää. Minä en niin henkilökohtaisesti. Oon liian kangasalainen.



Emma




Kaunis on metsä ja sen luoma laulu, niin aitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti