4/16/2014

I don't really need it, I just want it



Hullut päivät, kyllä nyt mä sen ymmärrän mistä se nimi tulee. Oikeesti siellä tulee hulluks kun ihmisiä pyörii ihan kiinni sussa ja koitata kattella tavaroita siellä ja koko ajan joku on sun takana, että pääsiskö tästä läpi. Unohdin jopa ostamani tuotteen kasalle ja hetken aikaa kävelin kauheella kiirellä pois ja sitten huomasinki, että jotain puuttu. Ainoo ostoksistani, joka ei ollut herätys ostos oli tuo pinkki juomapullo johon olen aivan rakastunu. Pinkki se on se mun juttu. No eihän siinä ruuhkassa mitään järkevää osannu ostaa, mutta kirja oli suht halpa 3,90 ja vielä laatu kirjailijalta. Kuukauden suosikki resepti sovellettu fetasta mozzarella-tomaatti pastaan aivan taivaallista. Terveellistä ja helppoa kannattaa kokeilla!  

neljälle:

1–2 valkosipulinkynttä
4 kypsää, lihaisaa tomaattia
kourallinen tuoreita yrttejä (esim. basilikaa, persiljaa, ruohosipulia, oreganoa)
n. ½ dl laadukasta oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
n. 400 g pastaa
150 g fetajuustoa
1. Hienonna valkosipulit, paloittele tomaatit ja silppua yrtit.
2. Kumoa pilkotut ainekset suoraan tarjoilukulhoon ja lisää joukkoon loraus oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kanna tomaattikastike aurinkoon lämmittelemään tai anna sen tekeytyä hetki huoneenlämmössä.
3. Keitä pasta al denteksi. Ota hieman keitinvettä talteen ennen pastan valuttamista.
4. Sekoita valutettu pasta tomaattikastikkeeseen, lisää sekaan tilkka keitinvettä ja anna kastikkeen seistä muutama minuutti.
5. Viimeistele pasta murustetulla fetalla ja lorauksella oliiviöljyä. Tarjoile heti.
Resepti: Hanna ja Alexander Gullichsen

Till next time bye! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti