neljälle:
1–2 valkosipulinkynttä
4 kypsää, lihaisaa tomaattia
kourallinen tuoreita yrttejä (esim. basilikaa, persiljaa, ruohosipulia, oreganoa)
n. ½ dl laadukasta oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
n. 400 g pastaa
150 g fetajuustoa
1. Hienonna valkosipulit, paloittele tomaatit ja silppua yrtit.
2. Kumoa pilkotut ainekset suoraan
tarjoilukulhoon ja lisää joukkoon loraus oliiviöljyä. Mausta suolalla ja
pippurilla. Kanna tomaattikastike aurinkoon lämmittelemään tai anna sen
tekeytyä hetki huoneenlämmössä.
3. Keitä pasta al denteksi. Ota hieman keitinvettä talteen ennen pastan valuttamista.
4. Sekoita valutettu pasta tomaattikastikkeeseen, lisää sekaan tilkka keitinvettä ja anna kastikkeen seistä muutama minuutti.
5. Viimeistele pasta murustetulla fetalla ja lorauksella oliiviöljyä. Tarjoile heti.
Resepti: Hanna ja Alexander Gullichsen
Till next time bye!
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti